13.05.2019

Forum Trabzon gençleri curling sporuyla tanıştırıyor

Trabzon ve çevre illerin çekim merkezi Forum Trabzon, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında heyecan dolu bir curling turnuvasına ev sahipliği yapıyor. Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Curling Federasyonu işbirliğinde organize edilen turnuvanın yanı sıra Forum Trabzon misafirleri bir hafta boyunca AVM içerisinde kurulacak özel alanda curling sporunu deneyimleme şansı yakalayacak.

Trabzon'un alışveriş ve eğlence merkezi Forum Trabzon, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında curling müsabakaları düzenliyor. 17 Mayıs Cuma gününe kadar ikişer kişilik takımlarla curling turnuvasına kayıt olanlar, 18 Mayıs Cumartesi günü kıran kırana bir mücadele gösterecek. 19 Mayıs tarihinde ise toplam 8 takımla final maçları oynanacak ve kazananlar kupa, madalya ve sürpriz hediyelerin sahibi olacak.

Ayrıca AVM içerisine kurulacak “floor curling” alanında Forum Trabzon misafirleri 10-17 Mayıs tarihleri arasında curling sporunu deneyimleme fırsatı yakalayacak.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın coşkusunu yaşamak isteyen herkes Forum Trabzon'a davetli!