08.04.2019

Forum Trabzon evde futbol keyfi hediye ediyor

Trabzon ve çevre illerin çekim merkezi Forum Trabzon, 8 Nisan'dan itibaren 450 TL ve üzeri alışverişe tam 500 adet Digiturk Play'den Süper Lig Haftasonu Paketi hediye ediyor. Evde futbol keyfini kaçırmak istemeyen herkes Forum Trabzon'a davetli!

Forum Trabzon, bahar alışverişlerinde futbol keyfini eve taşıyor. 8 Nisan 2019 tarihinden itibaren Forum Trabzon'dan aynı gün içinde en fazla dokuz fişte toplam 450 TL'lik alışveriş yapan herkes anında Digiturk Play'den Süper Lig Haftasonu Paketi kazanacak. 500 adet stokla sınırlı olan bu kampanyayla ilgili detayları http://www.forumtrabzon.com.tr/ web sitesinden veya Forum Trabzon Danışma Masası'nı ziyaret ederek öğrenebilirsiniz.

Alışveriş keyfine futbol keyfini eklemek isteyen herkes, Forum Trabzon'a davetli!