06.03.2019

Forum Trabzon bu yıl da Kadınlar Günü'ne özel zengin programıyla göz dolduruyor

Tam 10 yıldır yalnızca Trabzon'un değil çevre illerin de çekim merkezi haline gelen Forum Trabzon'un 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü için hazırladığı zengin program dikkat çekiyor. “Üreten Karadeniz Kadınları Buluşması'' adı altında gerçekleştirilecek program kapsamında resim, takı ve el işleri sergilerinin yanı sıra söyleşi ve sahne gösterileri gibi etkinlikler de Forum Trabzon ziyaretçileriyle buluşacak.

Trabzon ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Trabzon, tüm ziyaretçilerini 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'ne özel hazırladığı zengin etkinlik programına davet ediyor!

Forum Trabzon bu yıl Kadınlar Günü'ne özel “Üreten Karadeniz Kadınları Buluşması'' başlığı altında bir dizi etkinliğe ev sahipliği yapacak. Trabzon Ortahisar Halk Eğitim Merkezi'nin usta öğreticilerinin ve kursiyerlerinin yapmış olduğu “Kadınlar ve Çiçekler” konulu resim sergisi 8 - 12 Mart 2019 tarihleri arasında; görme engelli kursiyerlerin hazırlamış olduğu takı tasarımı ürün sergisi ise 8 - 10 Mart 2019 tarihleri arasında Forum Trabzon ziyaretçileriyle buluşacak. T.C. Trabzon Valiliği himayesindeki ev eksenli üretici kadınların el işlerinin tanıtıldığı ve satıldığı kermes yine 8 – 10 Mart 2019 tarihleri arasında Forum Trabzon'da gerçekleştirilecek.

9 Mart 2019 Cumartesi günü saat 15.00'te gerçekleştirilecek özel söyleşide, Medical Park Trabzon Hastanesi Plastik, Rekonsrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Emrah Sözen ve Dermatoloji uzmanı Uzm. Dr. Hikmet Akyazı estetik hakkında merak edilen pek çok soruyu yanıtlamak üzere Forum Trabzon'da olacak.

Karadeniz Tıp Öğrencileri Birliği ise 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında ‘'tarihe adını yazdırmış başarılı kadınları'' canlandırdıkları ve tanıttıkları özel bir gösteri düzenleyecek.