25.02.2019

Forum Mersin'in minik misafirleri K'nex etkinliklerine yoğun ilgi gösterdi

Mersin ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Mersin, hem yaratıcı hem eğlenceli K'nex dünyasının kapılarını çocuklar için açtı. 23-24 Şubat hafta sonunda ücretsiz gerçekleştirilen K'nex etkinliklerine yoğun ilgi gösteren minikler hem bireysel hem de takım olarak katıldıkları pek çok çalışmada kaliteli zaman geçirme imkanı buldu.

Forum Mersin, 23 – 24 Şubat 2019 Cumartesi ve Pazar günleri çocukları K'nex'in yaratıcı ve eğlenceli dünyasıyla buluşturdu. Kurulan özel alanda 6 – 14 yaş arası çocukların ücretsiz katılımına açık gerçekleştirilen stop motion film atölyesi, K'force ve robot yarışları gibi etkinliklere yoğun katılım gösteren minikler takım çalışmasının keyfine vardı.

www.forummersin.com