16.01.2019

Forum Mersin'in minik misafirleri, bilgi ve eğlenceyi aynı anda sunan Pette'de buluştu!

Mersin ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Mersin, minik misafirlerini 12 Ocak Cumartesi günü gerçekleştirilen “Kerem Eser ile Pette Yollarda” isimli çocuk tiyatrosunda ağırladı. PTT'nin tarihini ve yaptığı çalışmaları eğlenceli bir dille aktaran oyunda çocuklar hem eğlenceli hem keyifli zaman geçirdi.

Sunduğu keyifli ve kaliteli alışveriş deneyiminin yanı sıra çocuklara özel birbirinden eğlenceli etkinliklere de imza atan Forum Mersin, bu kez “Kerem Eser ile Pette Yollarda” isimli çocuk tiyatrosuna ev sahipliği yaptı. 12 Ocak 2019 Cumartesi günü sahnelenen keyifli gösteriye yoğun ilgi gösteren minikler, temel konusu arkadaşlık olan bir hikaye eşliğinde eğlenceli ve kaliteli zaman geçirme imkanı yakaladı.

Çocukların tiyatroyla buluşmalarını ve güzel sanatlara ilgi duymalarını sağlamak, kültürel gelişimlerine katkıda bulunmak üzere bir sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçirilen Pette Çocuk Tiyatrosu'nun ilk oyununda PTT A.Ş.'nin sevimli karakteri Pette'nin yanında ekranlardan tanınan Kerem Eser de renkli bir hikaye eşliğinde rol alıyor.  “Pette Yollarda” isimli oyun çocuklara PTT'ni tarihini ve yaptığı çalışmaları tiyatro oyunuyla anlatıyor.

www.forummersin.com