28.02.2019

Forum Mersin'de yönetmen koltuğu miniklerin!

Mersin ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Mersin, bu kez minikleri yönetmen koltuğuna oturtacak çok keyifli bir etkinliğe imza atıyor. 2-3 Mart tarihlerinde Forum Mersin'i ziyaret eden çocuklar teknolojiyi yaratıcılıklarıyla buluşturacak, “stop-motion” tekniği ile film çekmeyi öğrenecek. Zeka gelişimi, takım çalışması ve el becerilerini destekleyecek bu keyifli etkinlik için tüm çocuklar Forum Mersin'e davetli!

Forum Mersin, 2 – 3 Mart 2019 Cumartesi ve Pazar günleri ücretsiz gerçekleştirilecek film atölyesi etkinliği kapsamında minikleri yönetmen koltuğuna oturtuyor. “Stop – motion” tekniği ile kısa film çekme heyecanı yaşayacak olan çocuklar, yaratıcılıklarını geliştirme ve aktif rol oynayacakları bir takım çalışmasında bulunma fırsatı elde edecek. Oyuncaklarını kullanarak film çekecekleri atölye çalışması boyunca minikler hem eğlenecek hem öğrenecek.

4-12 yaş çocukların katılımına açık bu keyifli ve yaratıcı etkinliğin bir parçası olmak isteyenler, Forum Mersin'e davetli!

Stop-motion tekniği hakkında:
Durağan üç boyutlu objeleri hareket edermiş gibi gösteren bir animasyon türü olan stop-motion, kamerayı objeye karşı ayarlayıp tek kare çekip sonra objeyi biraz hareket ettirip yeni bir kare çekmek ve bunu tekrarlayarak animasyonu tamamlaya dayalı bir tekniktir.

www.forummersin.com