05.02.2019

Forum Mersin'de tatil coşkusu Nickelodeon Gaming Zone'la sonlandı!

Mersin ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Mersin, yarıyıl tatilinin ikinci haftasında çocukları Nickelodeon Gaming Zone'la buluşturdu. Sünger Bob, Shimmer & Shine, Blaze & The Monster Machines ve Kaşif Dora karakterleriyle buluşan minik misafirler doyasıya eğlendi!

Mersin ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Mersin, Buz Devri'yle başlattığı tatil eğlencesini tatilin ikinci haftasında Nickelodeon Gaming Zone'un çok sevilen renkli karakterleriyle taçlandırdı.

Sünger Bob, Shimmer & Shine, Blaze & The Monster Machines ve Kaşif Dora, Forum Mersin'de çocuklarla buluştu. Etkinlik boyunca her gün saat 13.00 – 18.00 arasında Forum Mersin'de kurulan Nickelodeon Gaming Zone alanına gelen minikler ünlü karakterlerle buluşmanın yanı sıra dijital oyunlar oynadı ve atölyelere katılarak keyifli vakit geçirdi.

www.forummersin.com