19.02.2019

Forum Mersin sevenleri sinemada buluşturdu

Mersin ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Mersin'in Sevgililer Günü'ne özel kampanyası yoğun katılımla gerçekleşti. 13 – 17 Şubat tarihleri arasında Forum Mersin'den alışveriş yapan aşıklar, çift kişilik sinema biletini kaptı.

Forum Mersin, bu yıl Sevgililer Günü'nde misafirlerine romantik bir sürpriz yaptı. 13-17 Şubat 2019 tarihleri arasında Forum Mersin'in düzenlediği “İki Gönül Birse Sinema Bileti  Forum Mersin'den Hediye” kampanyası kapsamında aynı gün içinde tek seferde yapılan 150 TL ve üzeri alışverişler, anında çift kişilik sinema biletine dönüştü. Forum Mersin'in yoğun ilgi gören bu romantik sürprizi aşıkları benzersiz bir alışveriş deneyiminden sonra sinemada buluşturdu.

www.forummersin.com