10.12.2018

Forum Magnesia'nın minik misafirleri Pette'yle hem eğlendi hem öğrendi

Manisa'nın çekim merkezi Forum Magnesia, 9 Aralık Pazar günü minik misafirlerini “Kerem Eser ile Pette Yollarda” isimli çocuk tiyatrosunda ağırladı. PTT'nin tarihini ve yaptığı çalışmaları eğlenceli bir dille aktaran oyun, Forum Magnesia'nın minik misafirlerinden yoğun ilgi gördü.

Yıl boyu düzenlediği renkli etkinliklerde çocukları da unutmayan Forum Magnesia, 9 Aralık 2018 Pazar günü “Kerem Eser ile Pette Yollarda” isimli oyuna ev sahipliği yaptı.

PTT Bilgi Teknolojileri tarafından hazırlanan "Pette Yollarda" çocuklara PTT'ni tarihini ve yaptığı çalışmaları keyifli bir tiyatro oyunuyla anlattı. Forum Magnesia'da aynı gün saat 15.00 ve 17.00'de olmak üzere iki kez sahnelenen gösteriye yoğun ilgi gösteren minik ziyaretçiler, eğlenceli ve kaliteli zaman geçirme fırsatı yakaladı.