08.04.2019

Forum Magnesia'nın minik misafirleri Onur Erol'la coştu

Forum Magnesia, kendi yazdığı çocuk şarkılarını interaktif oyunlar eşliğinde sahneleyen Onur Erol'u minik misafirleriyle buluşturdu. 6 Nisan Cumartesi günü ücretsiz gerçekleştirilen etkinliğe katılan minikler, eğlenceli şarkıları hep beraber söyledi, kendilerine özel aktivitelerle doyasıya eğlendi.

Manisa'nın eğlence ve çekim merkezi Forum Magnesia, minik misafirlerini Onur Erol'un keyifli performansında ağırladı. 6 Nisan 2019 Cumartesi günü gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar Onur Erol'un seslendirdiği şarkılar eşliğinde doyasıya eğlendi, interaktif oyunlara katılarak kaliteli zaman geçirmek imkanı buldu.

Onur Erol hakkında:
Müzik eğitimcisi Onur Erol'un hikayesi Almanya'da yaşayan kuzeninin kendisinden Türkçe çocuk Şarkıları CD'si istemesiyle başlıyor. Uzun yıllardır çocuklarla müzik alanında çalışan sanatçı, bu alandaki eksikliği fark ederek Karamela Sepeti Şarkıları‘na adını veren, sözü ve müziği kendine ait olan şarkılardan oluşan ilk uygulamalı kitabını ve aynı isimdeki çocuk şarkıları albümü “Karamela Sepeti”ni 2005 yılında yayınlandı. Özellikle youtube kanalındaki şarkıları ve çocuklarla beraber oynadığı klipleriyle adından sıkça söz ettirdi. ''Zerzevatçı Teyze'', “Kendin Yap Kendin Çal” gibi çalışmalarıyla çocuklar arasında popüler olmaya başladı.