09.02.2018

Forum Magnesia'nın Aşk Havuzu'nda yüzen sürpriz hediyeler sahiplerini bekliyor!

Manisa'nın en önemli çekim merkezi Forum Magnesia'dan 10-14 Şubat tarihleri arasında alışveriş yapan herkesi, Aşk Havuzu'nda yüzen sürpriz hediye fırsatları bekliyor!

Forum Magnesia, bu yıl Sevgililer Günü alışverişine gelen tüm ziyaretçilerini Aşk Havuzu'nun hediyeleriyle şaşırtacak. 10-14 Şubat 2018 tarihler arasında, Forum Magnesi'dan tek seferde 150 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes, alışveriş merkezine kurulan özel Aşk Havuzu'na olta atma şansı elde edecek.
Sinema biletinden yemek çeklerine, küçük ev aletlerinden romantik hediyeliklere Aşk Havuzu'nda gizli pek çok sürprize anında sahip olmak için, Forum Magnesia'ya davetlisiniz!