26.08.2018

Forum Magnesia'dan 30 Ağustos'a yakışan muhteşem etkinlik: Rafet El Roman ve Retrobüs ilk kez Manisa'da!

Manisa'nın çekim merkezi Forum Magnesia, bu yıl 30 Ağustos'ta hem Zafer Bayramı kutlaması hem de Forum Music Fest 90'lar etkinliği kapsamında Rafet El Roman ve Retrobüs'ü ilk kez Manisalılarla buluşturuyor!

Forum Magnesia, bu yıl 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı unutulmaz bir etkinlikle kutlayacak. Forum Music Fest 90'lar isimli bu özel organizasyon kapsamında 30 Ağustos 2018 Perşembe günü saat 20.00'de ünlü sanatçı Rafet El Roman Manisalılarla buluşacak. 1 Eylül 2018 Cumartesi günü ise sevilen grup Retrobüs, Forum Music Fest 90'lar sahnesinde keyifli bir performans sergileyecek.

Forum Magnesia'dan Rafet El Roman ve Retrobüs hayranlarına özel sürpriz!
Forum Music Fest 90'lar etkinliği kapsamında üç Rafet El Roman ve üç Retrobüs hayranı, sanatçılarla tanışma fırsatı yakalıyor! Forum Magnesia'nın sosyal medya hesapları üzerinden gerçekleştirilecek yarışmayla seçilecek şanslı kişiler, bayram coşkusuna sevdikleri sanatçılarla bir araya gelme sevincini de ekleyecek.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın coşkulu ruhunu, Forum Music Fest 90'lar etkinliğinde doyasına yaşamak isteyen herkes, Forum Magnesia'ya davetli!

0212 219 29 71 ,