19.04.2019

Forum Magnesia'da Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlanıyor

Manisa'nın çekim merkezi Forum Magnesia, misafirleri için Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel dolu dolu bir program hazırladı. Etkinlikler 20 Nisan'daki D&R Çocuk Şenliği'yle başlıyor. “Sevgi Sanatı” kitabının yazarı Dr. Hatice Korkmaz'ın okurlarıyla buluşacağı şenlikten sonra 23 Nisan'da çevre okulların öğrencileri ritim, bando, koro ve dans gösterileriyle Forum Magnesia misafirlerine bayram coşkusu yaşatacak.

Ziyaretçilerine yıl boyu keyifli ve kaliteli bir alışveriş deneyimi sunan Forum Magnesia, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu yaşamak isteyen büyük küçük tüm Manisalılar için dolu dolu bir program hazırladı.

“Sevgi Sanatı” isimli kitabında on farklı hikâyeyle anne-baba-çocuk ekseninde her noktaya dokunan, çocuk yetiştirmenin bir sanat olduğunu bir kez daha vurgulayan Dr. Hatice Korkmaz, 20 Nisan Cumartesi günü saat 15.00'te Forum Magnesia D&R mağazasında okurlarıyla bulaşacak.

23 Nisan'ın coşkulu kutlaması ise saat 13:00'te Hedef Koleji Okulu öğrencileri ve öğretmenlerinden oluşan 30 kişilik ritim grubunun gösterisiyle başlayacak. Saat 18:00'de ise İzmir Türkiye Koleji, okul bandosu ve korosuyla Cumhuriyet marşlarını seslendirecek. Program halaydan baleye doğu ve batının değerlerinin sergilendiği bir dans gösterisiyle sonlanacak. Ayrıca Forum Magnesia gün boyunca tüm ziyaretçilerine Türk bayrağı hediye edecek.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın coşkusunu yaşamak isteyen herkes Forum Magnesia'ya davetli!