03.09.2018

Forum Magnesia'da Retrobüs coşkusu

Manisa'nın çekim merkezi Forum Magnesia, Forum Music Fest 90'lar etkinliği kapsamında sevilen grup Retrobüs'ün coşkulu performansına sahne oldu.

Forum Magnesia, ziyaretçilerine özel düzenlediği Forum Music Fest 90'lar isimli özel organizasyon kapsamında 1 Eylül 2018 Cumartesi günü saat 20.00'de sevilen grup Retrobüs'ü dinleyenleriyle buluşturdu.

Etkinlik kapsamında Forum Magnesia'nın sosyal medya hesapları üzerinden gerçekleştirilen yarışmayla seçilen üç şanslı hayranı, Retrobüs grubuyla tanışma imkanı da yakaladı. Başarılı performanslarıyla Forum Magnesia misafirlerinden tam not alan Retrobüs grubu, nostalji rüzgarları estiren keyifli bir yaz konserine imza attı.