24.04.2019

Forum Magnesia'da 23 Nisan coşkuyla kutlandı

Manisa'nın çekim merkezi Forum Magnesia, küçük büyük tüm misafirlerini 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel gerçekleştirdiği coşkulu etkinliklerde ağırladı. 20 Nisan'daki D&R Çocuk Şenliği'yle başlayan etkinlikler, “Sevgi Sanatı” kitabının yazarı Dr. Hatice Korkmaz'ı okurlarıyla buluşturdu. 23 Nisan'da çevre okulların öğrencileri ritim, bando, koro ve dans gösterileriyle Forum Magnesia misafirlerine coşkulu bir bayram kutlaması yaşattı.

Ziyaretçilerine yıl boyu keyifli ve kaliteli bir alışveriş deneyimi sunan Forum Magnesia, bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında renkli etkinliklere ev sahipliği yaptı.

Forum Magnesia'nın etkinlikleri kapsamında “Sevgi Sanatı” isimli kitabında on farklı hikâyeyle anne-baba-çocuk ekseninde her noktaya dokunan, çocuk yetiştirmenin bir sanat olduğunu bir kez daha vurgulayan Dr. Hatice Korkmaz, 20 Nisan Cumartesi günü Forum Magnesia D&R mağazasında okurlarıyla buluştu.

23 Nisan günü saat 13:00'te Hedef Koleji Okulu öğrencileri ve öğretmenlerinden oluşan 30 kişilik ritim grubunun gösterisiyle başlayan bayram kutlamaları, saat 18:00'de İzmir Türkiye Koleji'nin okul bandosunun ve korosunun Cumhuriyet marşlarını seslendirmesiyle devam etti. Program halaydan baleye doğu ve batının değerlerinin sergilendiği bir dans gösterisiyle sona erdi. Ayrıca Forum Magnesia gün boyunca tüm ziyaretçilerine Türk bayrağı da hediye etti.