21.03.2019

Forum Magnesia tüm minikleri planetaryumda gök cisimlerini keşfetmeye davet ediyor

23-24 Mart Cumartesi ve Pazar günleri Forum Magnesia'yı ziyaret edecek minikler, dev planetaryumda gök cisimlerini keşfetme imkanı bulacak. Doğa Koleji işbirliğiyle ücretsiz gerçekleştirilecek etkinlikte keyifli ve verimli zaman geçirmek isteyen tüm çocuklar, gezegen ve gök cisimlerinin görüntüsünün özel bir sistemle kubbe şeklindeki tavana yansıtıldığı planetaryum alanına davetli!

Manisa'nın eğlence ve çekim merkezi Forum Magnesia, minik misafirlerini evrende keyifli bir yolculuğa davet ediyor. 23 – 24 Mart 2019 Cumartesi ve Pazar günleri Doğa Koleji işbirliğiyle Forum Magnesia'ya kurulacak olan şişme planetaryum, çocuklara gök cisimlerini inceleme ve yakından tanıma imkanı sunacak.

Evrenin büyüleyici görsel şölenine tanık olmak, yaşıtlarıyla beraber hem eğlenceli hem de eğitici bir hafta sonu geçirmek isteyen tüm çocuklar, Forum Magnesia'ya davetli!