11.12.2017

Forum Kayseri'nin altıncı yaşında, tahmin eden kazanıyor!

Modanın en güncel trendlerini, eğlenceyi, lezzeti ve yepyeni deneyimleri seçkin müşterilerine dünyayla aynı anda sunan Forum Kayseri, altıncı yaş kutlamaları kapsamında herkesi “Tahmin Et Kazan” kampanyasına davet ediyor.

9-21 Aralık 2017 tarihleri arasında 250 TL ve üzeri alışveriş yapan tüm Forum Kayseri ziyaretçileri, hediyelerle dolu odaya girmeye hak kazanacak.

Tahmin Et, Kazan kampanyası kapsamında Forum Kayseri'de kurulan özel odaya 23 ve 24 Aralık tarihlerinde girecek ziyaretçiler, belirlenen süre içerisinde odada bulunan ürünlerin toplam fiyatlarını tahmin etmeye çalışacak. Etkinlik sonunda ürünlerin toplam tutarına en yakın tahmini yapan ziyaretçi belirlenecek. Benzer tahminde bulunanlar olursa, en değerli ürün veya ürünlerin fiyatlarına en yakın tahminde bulunan yarışmacı, oda dolusu hediyeleri kazanacak. 10.00 - 22.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek kampanyaya katılmak isteyen ziyaretçilerin fişlerini Danışma Masası'na onaylatması ve karşılığında katılım davetiyesi alması gerekiyor.

Ziyaretçileriyle beraber kutladığı altıncı yaşında Tahmin Et Kazan'la sürprizlerine devam eden Forum Kayseri'nin sunduğu cazip alışveriş deneyimine herkes davetli!

www.forumkayseri.com