26.04.2018

Forum Kayseri'den çocuklara Kızılderili sürprizi!

Forum Kayseri Çocuk Kulübü bu hafta sonu tüm minikleri otantik Kızılderili yaşamını tanımaya davet ediyor. 28-29 Nisan tarihlerinde Forum Kayseri'yi ziyaret eden tüm çocuklar, kurulacak özel kamp alanında ata binip balık tutacak, atölye çalışmalarında keyifle vakit geçirme imkanı bulacak.

Tüm ziyaretçilerine yıl boyu kaliteli ve keyifli etkinlikler sunan Forum Kayseri, bu hafta sonu minik misafirlerini Kızılderili dünyasıyla tanıştıracak. 28 ve 29 Nisan Cumartesi ve Pazar günleri, saat 13.00-18.00 arasında 4-12 yaş çocukların ücretsiz katılımına açık düzenlenecek etkinlik için, alışveriş merkezi içine özel bir kamp alanı kurulacak. Kızılderili Kampı'nı ziyaret eden minikler ata binip balık tutacak, birbirinden eğlenceli atölye çalışmalarında keyifle vakit geçirme imkanı yakalayacak.

Kızılderili yaşamını öğrenmek ve deneyimlemek isteyen tüm çocuklar, bu hafta sonunda Forum Kayseri'ye davetli!

www.forumkayseri.com