15.10.2018

Forum Kayseri'de Kazı – Kazan heyecanı başlıyor!

Yıl boyunca düzenlediği kaliteli ve keyifli etkinliklerin yanı sıra cazip fırsatlar da sunan Forum Kayseri, “Kazı – Kazan” kampanyasıyla 15 – 21 Ekim tarihleri arasındaki alışverişleri pek çok sürpriz hediyeyle süslüyor.

Forum Kayseri ziyaretçilerini anında sürpriz hediyeler kazandıran keyifli kampanyalarla buluşturmaya ve alışverişlerini kazanca çevirmeye devam ediyor.

15 – 21 Ekim 2018 tarihleri arasında Forum Kayseri'den aynı gün içinde toplam 250 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler, bir Kazı – Kazan kartına sahip olacak. Kampanya boyunca Kazı – Kazan kartlarıyla anında sürpriz hediyeler dağıtacak olan Forum Kayseri, ziyaretçilerinin alışveriş keyfine heyecan katacak. Alışveriş yaptıkça kazandıran özel kampanyaya katılmak isteyenler, Forum Kayseri'ye davetli!

www.forumkayseri.com