08.01.2018

Forum Kayseri, BREEAM 2018 ödüllerine aday

Sürdürülebilirliğe verdiği önem ve çevreyi koruyan uygulamalarıyla Türkiye'nin ilk BREEAM sertifikalı yeşil binası olan Forum Kayseri, bu yıl da BREEAM Ödülleri'nin aday listesine girme başarısı gösterdi.

Çevreyi ve yeşili koruyan uygulamalarıyla sürdürülebilirlik yaklaşımını ön planda tutan Forum Kayseri, hem bina performansı hem de bina yönetimi konularında çevre dostu, BREEAM sertifikalı yeşil binaları ödüllendiren BREEAM 2018 Ödülleri'nde son altı ticari proje arasında finale kalma başarısını gösterdi.

Forum Kayseri, çevresel ve sürdürülebilir satın alma politikalarının yanı sıra enerji, su tüketimi ve atık yönetimi ile ilgili hayata geçirdiği uygulamalar ve çevre duyarlılığını artıran projeleriyle dünyanın en prestijli bina yönetimi ödüllerine aday olmaya hak kazandı. BREEAM sertifikasını ‘Outstanding' (Olağanüstü) derecesiyle alan Türkiye'nin ilk ve tek alışveriş merkezi Forum Kayseri, BREEAM 2018 Ödülleri'nin “Ticari Projeler” kategorisinde yarışacak.

Fransa'dan 3 ve İspanya'dan 2 ticari projenin de yarışacağı finalde kazananlar, 6 Mart 2018 tarihinde Londra ExCel'de düzenlenecek ödül töreninde belirlenecek.

www.forumkayseri.com