31.10.2018

Forum Kayseri AVM'nin müdürü H.Haldun Tüzünsoy oldu

Sektörde on yılı aşkın deneyime sahip olan Haldun Tüzünsoy, 17 Eylül 2018 itibariyle Multi Türkiye bünyesinde bulunan Forum Kayseri AVM müdürlüğü görevini üstlendi.

1990 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü'nden mezun olan H.Haldun Tüzünsoy, iş hayatına aynı sene özel bir havayolu şirketinde başladı. Yedi yıl bu sektörde çeşitli görevlerde bulunduktan sonra 1997 yılında perakende sektörüne atılarak çeşitli markalar için yöneticilik görevleri üstlendi.

2004 yılında ECE Türkiye bünyesinde bulunan Almanya Ludwigsburg'deki Breuningerland alışveriş merkezinin müdürlüğü görevine getirilen Tüzünsoy, bu görevinin ardından sırasıyla CarrefourSA Maltepe Park ve Metrocity alışveriş merkezlerinin yöneticiliğini yaptı.  Kariyerine Rönesans Holding'de Emlak Yönetim Direktörü ve ardından Corio Türkiye'de Yönetim Kurulu Üyesi ve Operasyon ve Varlık Yönetim Müdürü olarak devam eden Tüzünsoy, 2012 yılında perakende sektöründe, alışveriş merkezlerine yönetim ve kiralama danışmanlık hizmeti veren Lemon'u kurdu.

2018 yılı Eylül ayında Multi Türkiye bünyesine katılan H.Haldun Tüzünsoy, bundan böyle kariyerine Forum Kayseri AVM müdürü olarak devam edecek.

Multi Hakkında
Multi, Avrupa ve Türkiye'nin en önde gelen gayrimenkul yatırım, yönetim ve geliştirme şirketidir. Avrupa'nın tamamını kapsayan bir perakende platformu olan Multi, sürdürülebilir kira geliri yaratmaya, yönetmeye ve geliştirmeye odaklanmıştır. Multi projeleri faaliyet gösterdikleri bölgelerde, ekonomik büyümeye katkıda bulunmakta ve sosyal yaşam alanları yaratmaktadır. Kurulduğu 1982 yılından beri geliştirdiği 190'dan fazla proje ve hali hazırda yönetmekte olduğu 130 Alışveriş Merkezi ile Multi, Türkiye dahil olmak üzere Avrupa'nın 14 ülkesinde faaliyet göstermektedir. Türkiye'de 14 alışveriş merkezinin operasyonunu yürüten Multi Turkey, Türkiye'nin en büyük perakende platformudur. 865.778 metrekare perakende alanında, 2.100'ü aşkın kiracısıyla birlikte faaliyetlerini sürdürmektedir. Her yıl 160 milyon ziyaretçiye kapılarını açan Multi Turkey'nin en önemli alışveriş merkezleri arasında İstanbul'da Forum İstanbul ve Marmara Forum, Ankara'da ise Gordion ve Forum Ankara Outlet yer almaktadır.