13.12.2018

Forum Kayseri, 7. yaşını ziyaretçilerine özel iki fırsatla kutluyor!

Yıl boyunca düzenlediği kaliteli ve keyifli etkinliklerin yanı sıra cazip fırsatlar da sunan Forum Kayseri, yedinci yaşı şerefine ziyaretçilerine yönelik iki özel sürpriz hazırladı. Forum Kayseri Param Kart Kampanyası ve Şans Yolu oyunuyla alışveriş keyfini kazanca çevirmek isteyen herkes, Forum Kayseri'ye davetli!

Forum Kayseri, yedinci yaşını kutlayacağı Aralık ayında da ziyaretçilerini keyifli kampanyalar ve sürpriz hediyelerle buluşturmaya devam ediyor.

Yeni yıl alışverişleriniz Forum Kayseri'nin 7. Yaş hediyesiyle kazanca dönüşecek!
Forum Kayseri'nin doğum günü olan 21 Aralık'ta başlayacak özel kampanyası kapsamında yeni yıl alışverişi için Forum Kayseri'yi ziyaret ederek aynı gün içinde toplam 350 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes, anında 30 TL yüklü Forum Kayseri Param Kart kazanma fırsatı elde edecek. Stoklarla sınırlı bu özel fırsattan yararlanmak, yılbaşı alışverişini 7. yaş hediyesiyle taçlandırmak isteyen herkes, Forum Kayseri'ye davetli!

Forum Kayseri'nin Şans Yolu anında sürpriz hediyeler kazandıracak!
21 – 31 Aralık 2018 tarihleri arasında Forum Kayseri'den aynı gün içinde toplam 250 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler, kampanya boyunca 14.00 – 22.00 saatleri arasında Şans Yolu'nda yürüme fırsatı elde edecek! Bu keyifli oyunda birbirinden güzel hediyeler kazanma fırsatı, Forum Kayseri ziyaretçilerini bekliyor.

www.forumkayseri.com