21.02.2019

Forum Kapadokya'nın 9. yıl çekilişi Sinan Akçıl'ın muhteşem performansıyla taçlandı

Şehrin gözde buluşma noktası Forum Kapadokya'nın dokuzuncu yılı şerefine 9 kişiye 10.000'er TL yüklü hediye kart kazandırdığı özel çekiliş 17 Şubat 2019 Pazar günü gerçekleştirildi. Forum Kapadokya misafirlerinin çekiliş heyecanını muhteşem bir performansla taçlandıran Sinan Akçıl, samimi tavırlarıyla izleyicilerin beğenisini kazandı.

Forum Kapadokya'nın dokuzuncu yılına özel düzenlediği çekilişe Sinan Akçıl damgasını vurdu. Tek seferde 100 TL alışveriş yapan tüm misafirlerin bir çekiliş hakkı kazandığı kampanyanın 9 talihlisi, 17 Şubat 2019 Pazar günü Noter ve Milli Piyango yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirilen çekilişle belirlendi. Çekilişten sonra Forum Kapadokya misafirlerine özel unutulmaz bir performansa imza atan Sinan Akçıl, ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. Bölgede çekilmiş Aşk ve Mavi dizisi oyuncusu, eşi Burcu Kıratlı ile konsere katılan Akçıl, “çocuğum oldu” diyerek sahnede köpeği Mira ile poz verdi.

“Forum Kapadokya” Çekiliş Kampanyası Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nün 04.10.2018 tarih ve 24951361-255.01.02-E.9865 sayılı izni ile 15.10.2018 (10:00) – 27.01.2019 (22:00), tarihleri arasında MULTİ TURKEY YÖNETİM A.Ş. tarafından düzenlenmektedir. Multi Turkey Yönetim A.Ş. ve TSM Danışmanlık Organizasyon ve Pazarlama A.Ş. çalışanları, Forum Kapadokya Alışveriş Merkezi içinde yer alan tüm mağaza sahipleri ve mağaza çalışanları ile 18 yaşından küçük olanların düzenlenen piyango ve çekilişe katılamayacak, katılmış ve kazanmış olsalar da bu ikramiyeleri alamazlar. Ayrıntılı bilgi www.forum-kapadokya.com adresindedir.

www.forum-kapadokya.com/