14.02.2019

Forum Kapadokya'da satranç okulu açılıyor!

Şehrin gözde buluşma noktası Forum Kapadokya, Türkiye Satranç Federasyonu Nevşehir Şubesi'yle işbirliği kapsamında gerçekleştirdiği etkinlikleri, satranç okulu projesiyle taçlandırıyor. 17 Şubat'ta açılacak ve 6 – 17 yaş arası çocuklara ücretsiz satranç öğretecek okulun dersleri, her pazar günü Forum Kapadokya'da gerçekleştirilecek. Ziyaretçilerine sunduğu keyifli ve kazançlı alışveriş deneyiminin yanı sıra düzenlediği etkinliklerle de dikkat çeken Forum Kapadokya, tüm çocukları satranç okuluna davet ediyor!

Forum Kapadokya'nın Türkiye Satranç Federasyonu'yla işbirliğiyle kapsamında imza attığı satranç okulu projesinin ilk dersi, 17 Şubat 2019 Pazar günü gerçekleştirilecek.

Forum Kapadokya satranç okulunun dersleri her pazar günü 13:00 – 14:00 saatleri arasında 6 - 9 yaş çocukların, 15:00 – 16:00 saatleri arasında ise 10-17 yaş çocukların katılımına açık olacak. Ücretsiz gerçekleştirilecek dersler, 14 Nisan 2019'da mezuniyet turnuvasıyla son bulacak.

Kontenjanla sınırlı satranç okuluna katılmak isteyen tüm çocuklar, Forum Kapadokya'ya davetli!

www.forum-kapadokya.com/