20.02.2018

Forum Kapadokya'da gerçekleştirilen Sevgililer Günü konseri yoğun ilgi gördü

Düzenlediği etkinlik ve kampanyalarla şehrin ve çevre illerin cazibe merkezi haline gelen Forum Kapadokya'nın ev sahipliğinde düzenlenen Merve Özbey ve Erdem Kınay konseri, yoğun ilgiyle gerçekleşti.

Forum Kapadokya'nın Sevgililer Günü haftasına özel düzenlediği etkinlikler, 18 Şubat 2018 Pazar günü gerçekleştirilen Merve Özbey ve Erdem Kınay konseri ile son buldu. Forum Kapadokya ziyaretçilerinin yoğun ilgisiyle gerçekleştirilen coşkulu konserde, sevilen şarkılar hep bir ağızdan söylendi.

Şubat Ayı Boyunca Ziyaretçiler Alışverişle Aşka Geldi

Şubat ayı boyunca devam “Alışverişle Aşk'a Gel” kampanyası kapsamında haftaiçi alışveriş yapanlar hafta sonu katıldıkları yarışma ile hediyelerini aldılar. Yarışma sırasında bir çift dünya evine ilk adımı atarken, evlilik yıldönümünü kutlamak isteyen bir ziyaretçi de eşine söylediği şarkıyla sahnede yerini aldı. Forum Kapadokya ziyaretçileri bu ay alışveriş ve eğlenceyi birarada yaşadı.

www.forum-kapadokya.com/