29.01.2019

Forum Kapadokya AVM'nin müdürü Gözde Demirez oldu

Multi Türkiye bünyesinde bulunan Forum Kapadokya AVM müdürlüğü görevini Gözde Demirez üstlendi.

2006 yılında Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi'nden mezun olan Gözde Demirez, iş hayatına aynı yıl bir reklam ajansında başladı. 2007 yılında pazarlama dünyasına adım attı ve 2011 yılına dek bu alanda çeşitli firmalarda görev aldı.

2011 yılı itibariyle Nata Vega Outlet'te Pazarlama Yöneticisi olarak görev alan Demirez, 2015 yılında Erasta Fethiye'de alışveriş merkezi müdürlüğü görevine getirildi. 2018 yılı Eylül ayında Multi Türkiye bünyesine katılan Gözde Demirez, bundan böyle kariyerine Forum Kapadokya AVM müdürü olarak devam edecek.

Multi Hakkında
Multi, Avrupa ve Türkiye'nin en önde gelen gayrimenkul yatırım, yönetim ve geliştirme şirketidir. Avrupa'nın tamamını kapsayan bir perakende platformu olan Multi, sürdürülebilir kira geliri yaratmaya, yönetmeye ve geliştirmeye odaklanmıştır. Multi projeleri faaliyet gösterdikleri bölgelerde, ekonomik büyümeye katkıda bulunmakta ve sosyal yaşam alanları yaratmaktadır. Kurulduğu 1982 yılından beri geliştirdiği 200'den fazla proje ve hali hazırda yönetmekte olduğu 130 Alışveriş Merkezi ile Multi, Türkiye dahil olmak üzere Avrupa'nın 14 ülkesinde faaliyet göstermektedir. Türkiye'de 14 alışveriş merkezinin operasyonunu yürüten Multi Turkey, Türkiye'nin en büyük perakende platformudur. 865.000 metrekare perakende alanında, 2.000'i aşkın kiracısıyla birlikte faaliyetlerini sürdürmektedir. Her yıl 160 milyonu aşkın ziyaretçiye kapılarını açan Multi Turkey'nin en önemli alışveriş merkezleri arasında İstanbul'da Forum İstanbul ve Marmara Forum, Ankara'da ise Gordion ve Forum Ankara Outlet yer almaktadır.