05.12.2018

Forum Kapadokya 9. Yaşını muhteşem bir Emre Aydın konseriyle kutladı!

Şehrin gözde buluşma noktası Forum Kapadokya, dokuzuncu yılı şerefine ünlü şarkıcı Emre Aydın'ı hayranlarıyla buluşturdu. 25 Kasım Pazar günü sevilen şarkılarını akustik performansı eşliğinde Forum Kapadokya misafirleri için söyleyen Aydın, DJ Yasemin Şefik'in sunuculuğunu yaptığı söyleşide hayranlarının sorularını yanıtladı. Ekim ayında başlayan “Yılın Şengelir Ailesi” yarışmasının kazananlarının da açıklandığı etkinlik, ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle gerçekleşti.

Forum Kapadokya, dokuzuncu yılına özel düzenlediği pek çok kampanya ve etkinliğin yanı sıra, 25 Kasım 2018 Pazar günü muhteşem bir Emre Aydın konseri ve söyleşisine ev sahipliği yaptı. Saat 16.00'da başlayan ve Forum Kapadokya misafirlerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte Emre Aydın, en sevilen parçalarını akustik performansı eşliğinde seslendirdi. DJ Yasemin Şefik'in sunuculuğunu yaptığı söyleşide ise hayranlarının sorularını yanıtlayan Aydın, Forum Kapadokya ziyaretçilerinden yoğun ilgi gördü.

Yılın Şengelir Ailesi'nde heyecanlı bekleyiş sona erdi!
Forum Kapadokya'nın 15 Ekim'de başlattığı ödüllü yarışma Şengelir Ailesi'nin kazananları da 25 Kasım'da gerçekleştirilen etkinlikte açıklandı. Birinci olan aile tam 5.000 TL yüklü Forum Kapadokya kartın yanı sıra 300 TL değerinde Petrol Ofisi yakıt kartına sahip oldu. En çok oy alan ilk 3 aile ise 150 TL değerinde Petrol Ofisi yakıt kartı kazandı.
Ayrıca en çok oy alan ilk 50 katılımcıya da sürpriz hediye çeklerinin dağıtıldığı kutlama etkinliğinde, Forum Kapadokya ziyaretçileri dokuzuncu yıl coşkusunu hep beraber yaşadı.

www.forum-kapadokya.com/