15.11.2018

Forum İstanbul'un büyük yılbaşı çekilişi başlıyor!

İstanbulluların buluşma noktası Forum İstanbul'un yılbaşı alışverişlerinizi binlerce liralık kazanca dönüştürecek büyük çekiliş kampanyası 15 Kasım'da başlıyor! Forum İstanbul'un 150 TL ve üzeri alışveriş yapan bir kişiye 100.000 TL, iki kişiye 25'er bin TL, 50 kişiye ise 1.000'er TL kazandıracağı özel kampanyaya davetlisiniz!

Alışveriş deneyimini yeniden tanımlayan Forum İstanbul, 2019'a geri sayımın başladığı günlerde harcadıkça kazandıran bir çekiliş düzenliyor. Forum İstanbul Alışveriş Merkezi içindeki tüm mağazalardan 15 Aralık 2018 - 15 Ocak 2019 tarihleri arasında, tek seferde 150 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes, yılbaşı çekilişine katılmaya hak kazanacak.

22 Ocak Salı günü saat 13.00'de gerçekleştirilecek çekilişte bir kişi 100 bin TL'lik büyük ödülün sahibi olacak. İki kişiye 25 bin TL kazandıran çekilişte, 50 kişi de içinde 1.000 TL hediye para yüklü Forum İstanbul kartların sahibi olacak.

Yeni yıla kazançlı bir başlangıç yapmak ve alışveriş keyfini binlerce liralık şansa dönüştürmek isteyen herkes Forum İstanbul'a davetli!

Forum İstanbul Yılbaşı Çekilişi Yasal Metin

“Forum İstanbul” Çekiliş Kampanyası Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nün 06.11.2018 tarih ve 24951361-255.01.02-E.11071 sayılı izni ile 15.11.2018 (10:00) – 15.01.2019 (22:00) tarihleri arasında MULTİ TURKEY YÖNETİM A.Ş. tarafından düzenlenmektedir. Kampanya tarihleri arasında İstanbul ilinde bulunan Forum İstanbul Alışveriş Merkezi içerisindeki tüm mağazalardan, tek seferde 150 TL ve katları tutarında (her 150 TL'ye 1 çekiliş hakkı) alışveriş yaparak kampanya danışma bankosuna gidip fiş veya faturalarını onaylatan bireysel müşterilere, üzerinde çekilişe katılım numarası, ad, soyad, adres, doğum tarihi, telefon ve kampanya bilgilerinin bulunduğu bilgisayar çıktısı verilecektir.

Çekiliş, 22.01.2019 tarihinde saat 13:00'de, Forum İstanbul Alışveriş Merkezi (Zemin Kat, Etkinlik Alanı)– Kocatepe Mahallesi, Paşa Caddesi 34045 Bayrampaşa /İstanbul adresinde halka açık şekilde yapılacaktır. Asil ve yedek talihliler, 25.01.2019 tarihinde Hürriyet Gazetesinde ilan edilecektir. İkramiye kazanan asil talihlinin son başvuru tarihi 09.02.2019, yedek talihlinin son başvuru tarihi 24.02.2019'dur. Çekilişten sonra asil ve yedek talihlilere iadeli taahhütlü posta kanalıyla tebligat yapılacaktır. Kampanya sonunda  “1 kişiye 100.000 TL, 2 kişiye 25.000 TL, 50 kişiye 1.000 TL yüklü Param Kart hediye edilecektir. Param Kart, Forum İstanbul AVM'deki mağazalarda geçerlidir. (Chocnette, Corn in Cup, Daily Fresh, Başak Lostra, Çaycı, Jasmine&Gebe, Armine, Atasay, Atasun Optik, Cafe Crown, Fenerium, Hacıbozanoğulları, Starbucks, Türk Telekom, Yves Rocher, Biletix, Koçtaş, Ayakkabı Dünyası, Cinemaximum, Enplus, Emsan, Haribo, Kiğılı  mağazalarında geçerli değildir) Talihliler, söz konusu kartlara yüklenen bakiyeleri ATM'lerden nakit olarak çekemeyecek, bir başka banka hesabına transfer edemeyeceklerdir. 01.03.2019-31.08.2019 tarihleri arasında hediyenin kullanılması gereklidir.

Forum İstanbul Alışveriş Merkezi içerisinde bulunan Bankamatiklerden yapılan işlemlere ait makbuzlar, Döviz Bürosu işlemleri, TL / Dakika Yüklemeleri, Sabit / Mobil Hatlı Telefon Faturası Ödemeleri, ADSL fatura ödemeleri, Kuyum ve mücevherat, Tütün ve Tütün mamülleri ile Alkollü içecek ve Şans oyunları harcamaları kampanyaya dahil değildir. Kampanya bireysel müşterilere yöneliktir. Tüzel kişiler katılamaz. Kampanya tarihleri arasında alışverişlerini iptal veya iade eden tüketicilerin çekiliş hakları iptal edilir. Katılımcılar tarafından belirtilen bilgilerin doğruluğu, yeterliliği ve ispatı katılımcının sorumluluğundadır. Katılımcılar fiş/faturalarını ibraz etmek suretiyle bilgisayar çıktılarını kampanya süresince alacaklardır. Katılımcıların ikramiye kazanması durumunda adres bilgileri eksik veya bilinmiyor ise gazete yapılan ilan tebliğ için yeterli olacaktır. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. İkramiye tesliminde fiş/fatura ve bilgisayar çıktısı ibrazı zorunludur.  Multi Turkey Yönetim A.Ş. ve TSM Danışmanlık Organizasyon ve Pazarlama A.Ş. çalışanları, Forum İstanbul Alışveriş Merkezi içinde yer alan tüm mağaza sahipleri ve mağaza çalışanları ile 18 yaşından küçük olanların düzenlenen piyango ve çekilişe katılamayacak, katılmış ve kazanmış olsalar da bu ikramiyeleri alamazlar. İkramiyeye konu olan eşya ve/veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir. Piyango için ilgili Mevzuat uyarınca diğer kurum ve kuruluşlardan izin alınması gerekmemektedir. Bu hususlar piyango ile ilgili tüm duyuru ve basılı materyallerde yer alacaktır.

Forum İstanbul Hakkında:

İstanbul Bayrampaşa'da toplam 495.000 metrekarelik inşaat alanına sahip Forum İstanbul 176.245 metrekare kiralanabilir alanı, ulusal ve uluslararası 286 markası ile yalnız Türkiye'nin değil Avrupa'nın en büyük alışveriş merkezlerinden biri. Mağaza karması, etkinlikleri, mimarisi, sanat eserleriyle de İstanbul'da yeni bir hayatın yolunu açan Forum İstanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi, E5 ve TEM otoyolunun bağlantı noktasında konumlanması, yeni metro hatları üzerinde olması, Atatürk Havalimanı'na sadece 25 dk'da ulaşılabilir olması ile, sadece İstanbullulara değil, İstanbul'u ziyaret eden yerli ve yabancı ziyaretçiler için rahat ulaşım ve alışveriş ortamı sunuyor.