14.08.2018

Forum Erzurum'un Müzikli Yaz Sohbetleri'nde Keremcem'le muhteşem final

Erzurum ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Erzurum'un 12 Ağustos Pazar günü gerçekleştirdiği Müzikli Yaz Sohbetleri serisinin son bölümünde, ünlü sanatçı Keremcem unutulmaz bir performansa imza attı.

12 Ağustos 2018 Pazar günü saat 16.00'da Özgün'ün moderatörlüğünde dördüncü kez gerçekleştirilen Forum Erzurum Müzikli Yaz Sohbetleri etkinliği, Keremcem hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı. İzleyenlerin coşkuyla eşlik ettiği pek çok şarkı seslendiren Özgün ve Keremcem ikilisi, sahnede gerçekleştirdikleri canlı gitar performanslarıyla Forum Erzurum'un Müzikli Yaz Sohbetleri serisinin finalinde sevenlerini coşturdu.

Ünlü sanatçı Özgün'ün her buluşmada moderatörlük yaptığı Müzikli Yaz Sohbetleri, sahnede canlı gerçekleştirilen sohbetin yanı sıra Forum Erzurum ziyaretçilerine benzersiz bir müzik ziyafeti de sundu. Yoğun katılımlarla gerçekleştirilen etkinlik dizisinde, pek çok Forum Erzurum ziyaretçisi, sevdikleri ünlü sanatçılarla tanışma ve fotoğraf çektirme imkanı da yakaladı.