31.07.2018

Forum Erzurum'un “Müzikli Yaz Sohbetleri”nde bu kez Özgün ve Gökhan Türkmen aynı sahneyi paylaştı

Erzurum ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Erzurum'un Müzikli Yaz Sohbetleri etkinliğinin ikincisi, 29 Temmuz Pazar günü yoğun ilgiyle gerçekleştirildi. Etkinlikte ünlü sanatçılar Özgün ve Gökhan Türkmen, coşkulu kalabalıkla buluştu.

29 Temmuz 2018 Pazar günü Özgün'ün moderatörlüğünde ikincisi gerçekleştirilen Forum Erzurum Müzikli Yaz Sohbetleri kapsamında Gökhan Türkmen izleyiciyle buluştu. Yoğun ilgi gören performansta ikili sevilen şarkılarını Forum Erzurum ziyaretçileri için söyledi.

Forum Erzurum, Müzikli Yaz Sohbetleri etkinliğinde ünlüleri ağırlamaya devam edecek!
Ünlü sanatçı Özgün'ün her buluşmada moderatörlük yapacağı Müzikli Yaz Sohbetleri, sahnede canlı gerçekleştirilecek sohbetin yanı sıra Forum Erzurum ziyaretçilerine benzersiz bir müzik ziyafeti de sunuyor. Müzikli Yaz Sohbetleri etkinliğinin üçüncü ve dördüncü bölümleri, 5 Ağustos'ta Berksan'ın ve 12 Ağustos'ta Keremcem'in katılımıyla gerçekleştirilecek. Bu benzersiz performanslara şahit olmak ve sevdikleriyle keyifli vakit geçirmek isteyen herkes, Forum Erzurum'da ücretsiz gerçekleştirilecek Müzikli Yaz Sohbetleri'nde davetli!