25.07.2018

Forum Erzurum'un “Müzikli Yaz Sohbetleri” Özgün ve Bahadır Tatlıöz'ün keyifli performansıyla başladı

Erzurum ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Erzurum'da 22 Temmuz günü gerçekleştirilen Müzikli Yaz Sohbetleri etkinliğinde beraber sahne alan ünlü sanatçılar Özgün ve Bahadır Tatlıöz, keyifli performanslarıyla izleyenleri coşturdu.

İlki 22 Temmuz 2018 Pazar akşamı gerçekleştirilen Forum Erzurum Müzikli Yaz Sohbetleri etkinliğine Özgün ve Bahadır Tatlıöz'ün neşeli sohbeti damgasını vurdu. Canlı performanslarıyla birbirinden keyifli şarkıları beraber seslendiren ikili, eğlenceli danslarıyla da izleyenleri coşturdu. Forum Erzurum ziyaretçilerinin yoğun katılım gösterdiği etkinlikte Özgün ve Bahadır Tatlıöz hem sohbetleri hem de sevilen eserleriyle izleyiciden tam not aldı.

Forum Erzurum, Müzikli Yaz Sohbetleri etkinliğinde ünlüleri ağırlamaya devam edecek!
Ünlü sanatçı Özgün'ün her buluşmada moderatörlük yapacağı Müzikli Yaz Sohbetleri, sahnede canlı gerçekleştirilecek sohbetin yanı sıra Forum Erzurum ziyaretçilerine benzersiz bir müzik ziyafeti de sunacak. Müzikli Yaz Sohbetleri etkinliği 29 Temmuz'da Gökhan Türkmen'in, 5 Ağustos'ta Berksan'ın ve 12 Ağustos'ta Keremcem'in katılımıyla gerçekleştirilecek. Bu benzersiz performanslara şahit olmak ve sevdikleriyle keyifli vakit geçirmek isteyen herkes, Forum Erzurum'da ücretsiz gerçekleştirilecek Müzikli Yaz Sohbetleri'nde davetli!