31.10.2018

Forum Erzurum'un “Cumhuriyet” temalı ödüllü karakalem resim yarışması sonuçlandı

Alışveriş ve eğlencenin yanı sıra pek çok kültür sanat etkinliğine de ev sahipliği yapan Forum Erzurum tarafından Cumhuriyet Bayramı şerefine düzenlenen ödüllü bir karakalem resim yarışması sonuçlandı. Güzel Sanatlar Fakültesi Lisans ve Lisansüstü öğrencilerinin katılımına açık gerçekleştirilen “Cumhuriyet'in kuruluşunda Erzurum'un önemi” konulu yarışmanın kazananları, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda gerçekleştirilen törenle ödüllerini aldı.

Erzurum ve çevre illerin buluşma noktası Forum Erzurum, bu yıl Cumhuriyet Bayramı şerefine çok özel bir yarışmaya ev sahipliği yaptı. Cumhuriyet'in temellerinin atıldığı Erzurum'da 29 Ekim'i coşkuyla kutlamak amacıyla gerçekleştirilen yarışmada birinci Esma Karakaş, ikinci Muhammet Bahadır Nakipoğlu ve üçüncü İrfan Koçer oldu. Yarışmanın jüri özel ödülünü Oğuzhan Turanoğlu alırken Kadir Furkan Olca, Nurevşan Özden ve Nimet Çiftçi de mansiyon ödülüne layık görüldü.

Yarışmanın ödülleri, 29 Ekim 2018 Pazartesi günü Forum Erzurum'da gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu. Güzel Sanatlar Fakültesi Lisans ve Lisansüstü öğrencilerinin katılımına açık olarak düzenlenen Forum Erzurum Karakalem Resim Yarışması'nın birincisi 1.000 TL, ikincisi 750 TL ve üçüncüsü ise 500 TL yüklü Forum Erzurum Kart'a sahip oldu. Jüri özel ödülünün sahibi 350 TL'lik, mansiyon ödülüne layık görülen 3 kişi de 400'er TL'lik Forum Erzurum kart kazandı.