17.04.2019

Forum Erzurum'un 23 Nisan resim yarışması başlıyor

Erzurum ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi olan Forum Erzurum'un her yıl minikler tarafından heyecanla beklenen 23 Nisan resim yarışması başlıyor. Bu yılki teması “hareketli yaşam” olarak belirlenen ödüllü yarışmaya katılmak isteyen tüm minik ressamlar, kayıt olmak ve detaylı bilgi almak üzere Forum Erzurum'a davetli!

Erzurum ve çevre illerin buluşma noktası olan ve ziyaretçilerine benzersiz bir alışveriş deneyimi sunan Forum Erzurum'un her yıl çocuklar tarafından merakla beklenen resim yarışması başlıyor.

Bu yılki teması “hareketli yaşam” olarak belirlenen yarışma, ödülleriyle de dikkat çekiyor. Birincinin akıllı çocuk saati, ikincinin bisiklet ve üçüncünün Funky Park hediye çekine sahip olacağı keyifli yarışmaya kayıt olmak isteyenler, Forum Erzurum danışma noktasından detaylı bilgi alarak kayıtlarını gerçekleştirebiliyor. 5-8 ve 8-12 yaş olmak üzere iki kategoride yarışacak minikler, 20-23 Nisan 2019 tarihleri arasında alışveriş merkezindeki özel alanda resimlerini yapacaklar. Katılımcı çocukların resim yaparken kullanacakları malzemeler, yarışma alanından temin edilebilecek.

Forum Erzurum'un 23 Nisan resim yarışmasının sonuçları, 18 Mayıs 2019 Cumartesi günü gerçekleştirilecek ödül töreniyle açıklanacak. Yeteneğini konuşturmak ve bu keyifli yarışmaya katılarak birbirinden güzel ödüllerden birine sahip olmak isteyen tüm minikler, Forum Erzurum'a davetli!