21.12.2018

Forum Erzurum'dan Toyota C-HR çekilişinde Aleyna Tilki sürprizi!

Türkiye'nin ilk yeşil alışveriş merkezi Forum Erzurum'un kendi gibi çevreci sürprizi Toyota C-HR 1,8 Advance Hybrid otomobil çekilişine Aleyna Tilki damgasını vuracak. 28 Aralık Cuma günü saat 15.00'te gerçekleştirilecek çekilişle araç yeni sahibini bulurken, Forum Erzurum misafirleri Aleyna Tilki konseriyle coşacak!

Erzurum ve çevre illerin buluşma noktası Forum Erzurum'un bir talihli misafirinin çekilişle Toyota C-HR 1,8 Advance Hybrid araç kazanacağı özel kampanyası 22 Aralık'ta sona eriyor. 28 Aralık 2018 Cuma günü saat 15.00'te Noter ve Milli Piyango yetkilileri huzurunda gerçekleştirilecek çekilişle araç sahibini bulurken, Forum Erzurum ziyaretçilerini bekleyen bir diğer sürpriz de Aleyna Tilki konseri olacak. Çekiliş sonrasında Forum Erzurum'da sahne alacak olan Aleyna Tilki, unutulmaz bir performansa imza atacak.

Kampanya kapsamında, tek seferde 100 TL ve katları alışveriş yapan tüm Forum Erzurum misafirleri, yaptıkları her 100 TL'lik alışveriş için bir çekiliş hakkı kazanıyor. Benzersiz alışveriş deneyiminin yanı sıra bu özel çekilişin bir parçası olmak isteyen herkes, Forum Erzurum'a davetli!

Forum Erzurum Araç Çekiliş Yasal Metin
“Forum ERZURUM” Çekiliş Kampanyası Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nün 14.09.2018 tarih ve 24951361-255.01.02-E.9176 sayılı izni ile 01.10.2018( 10:00 ) – 22.12.2018 (22:00), tarihleri arasında MULTİ GAYRİMENKUL YÖNETİM A.Ş. tarafından düzenlenmektedir.  Multi Gayrimenkul Yönetim A.Ş. ve TSM Danışmanlık Organizasyon ve Pazarlama A.Ş. çalışanları, Forum Erzurum Alışveriş Merkezi içinde yer alan tüm mağaza sahipleri ve mağaza çalışanları ile 18 yaşından küçük olanların düzenlenen piyango ve çekilişe katılamayacak, katılmış ve kazanmış olsalar da bu ikramiyeleri alamazlar. Ayrıntılı bilgi www.forum-erzurum.com.tr adresindedir.