02.10.2018

Forum Erzurum'da Toyota C-HR heyecanı başlıyor!

Türkiye'nin ilk yeşil alışveriş merkezi Forum Erzurum'dan misafirlerine çevreci sürpriz! 1 Ekim – 22 Aralık tarihleri arasında Forum Erzurum'dan tek seferde 100 TL'lik alışveriş yapan herkes, Toyota C-HR 1,8 Advance Hybrid otomobil çekilişine katılma ve bu muhteşem hediyeyi kazanma şansı yakalıyor.

Erzurum ve çevre illerin buluşma noktası Forum Erzurum'un bir talihli misafirinin çekilişle Toyota C-HR 1,8 Advance Hybrid araç kazanacağı özel kampanya başladı.

1 Ekim – 22 Aralık 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek kampanya kapsamında, tek seferde 100 TL ve katları alışveriş yapan tüm Forum Erzurum misafirleri, yaptıkları her 100 TL'lik alışveriş için bir çekiliş hakkı kazanacak. Fiş veya faturaları ile danışma masasına veya kampanya masasına başvuran ziyaretçiler, üzerinde çekilişe katılım numarası ve müşteri bilgileri ile katılım tarihinin yer aldığı belgeyi alabilecek.

28 Aralık 2018 tarihinde Noter ve Milli Piyango yetkilileri huzurunda gerçekleştirilecek çekilişle sahibini bulacak olan bu özel aracı kazanmak isteyen herkes, keyifli ve kazançlı bir alışveriş deneyimi için Forum Erzurum'a davetli!

Forum Erzurum Araç Çekiliş Yasal Metin
“Forum ERZURUM” Çekiliş Kampanyası Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nün 14.09.2018 tarih ve 24951361-255.01.02-E.9176 sayılı izni ile 01.10.2018( 10:00 ) – 22.12.2018 (22:00), tarihleri arasında MULTİ GAYRİMENKUL YÖNETİM A.Ş. tarafından düzenlenmektedir.  Multi Gayrimenkul Yönetim A.Ş. ve TSM Danışmanlık Organizasyon ve Pazarlama A.Ş. çalışanları, Forum Erzurum Alışveriş Merkezi içinde yer alan tüm mağaza sahipleri ve mağaza çalışanları ile 18 yaşından küçük olanların düzenlenen piyango ve çekilişe katılamayacak, katılmış ve kazanmış olsalar da bu ikramiyeleri alamazlar. Ayrıntılı bilgi www.forum-erzurum.com.tr adresindedir.

0212 219 29 71 ceylann@marjinal.com.tr