10.02.2018

Forum Erzurum'da rüya gibi bir Sevgililer Günü

Erzurum ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Erzurum, bu yıl Sevgililer Günü'nü ziyaretçilerine özel hazırladığı sürprizlerle karşılıyor. Romantik fotoğraflar için Aşk Sokağı, kazançlı alışveriş için Dönme Dolap kampanyası ve 17 Şubat'ta gerçekleştirilecek Emre Kaya konseriyle Forum Erzurum'da herkes için aşk rüzgarları esecek.

Alışveriş, sinema, lezzet ve eğlenceyi aynı çatı altında buluşturan Forum Erzurum, ziyaretçilerinin hem eğlenceli hem kazançlı bir Sevgililer Günü geçirmesi için cazip etkinlik ve kampanyalar hazırladı.

12 Şubat 2018 itibariyle Forum Erzurum'a kurulacak Aşk Sokağı dekoru, tüm ziyaretçilerin aşk şarkıları eşliğinde harika fotoğraflar çektirmesini sağlayacak. Müzik dinletisi eşliğinde romantik anları ölümsüzleştirmek için Forum Erzurum misafirlerini bekleyen özel dekor, ay sonuna dek ziyarete açık olacak.

Forum Erzurum'dan tek sefere yapılacak 250 TL ve üzeri alışverişler karşılığında tüm ziyaretçilerin katılımına açık olacak Dönme Dolap kampanyası, anında 25 TL hediye çeki kazandıracak. 12, 13 ve 14 Şubat 2018 tarihlerinde geçerli bu özel kampanya için, Forum Erzurum'a davetlisiniz!

Forum Erzurum'un Sevgililer Günü sürprizleri, 17 Şubat 2018 günü saat 15.00'te başlayacak Emre Kaya konseriyle taçlanacak. Sevilen sanatçı Emre Kaya'yı hayranlarıyla buluşturacak bu neşeli etkinlik, tüm Forum Erzurum ziyaretçilerinin ücretsiz katılımına açık düzenlenecek.

Bu yıl Forum Erzurum'da esecek aşk rüzgarını kaçırmayın!