05.11.2018

Forum Erzurum'da “İndirim Panayırı” başlıyor!

Erzurum ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Erzurum'un alanında bir ilke imza attığı İndirim Panayırı kampanyası başlıyor. 3-11 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek İndirim Panayırı, “Enflasyonla Topyekün Mücadele” kapsamında beş markanın sunduğu ekstra indirimleri Forum Erzurum ziyaretçileriyle buluşturuyor.

Erzurum ve çevre illerin buluşma noktası Forum Erzurum, sektöründe bir ilke imza atarak “Enflasyonla Topyekün Mücadele” kapsamında İndirim Panayırı uygulamasını hayata geçiriyor. 3-11 Kasım 2018 tarihleri arasında Forum Erzurum ziyaretçileriyle buluşacak olan İndirim Panayırı'nda Boyner, Süvari, Hatemoğlu, Tudors ve KRC markalarının ürünleri ekstra indirimlerle ziyaretçilere sunulacak.

Boyner ve KRC ev gereçlerinde kaçırılmayacak fırsatlar sunarken, Süvari 49,80 TL'den başlayan pantolonlar, Tudors 4,90 TL'den başlayan gömlekler,  Hatemoğlu ise 299 TL'den başlayan mont ve kabanlarla İndirim Panayırı'nda yer alıyor.

Yılın her günü sunduğu benzersiz fırsatlarla alışverişleri kazanca dönüştüren Forum Erzurum tüm misafirlerini “Enflasyonla Topyekün Mücadele” kapsamında gerçekleştirdiği İndirim Panayırı'na davet ediyor.