07.05.2019

Forum Erzurum Masa Tenisi Turnuvası'nın kazananları belli oldu

Erzurum ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Erzurum 2-5 Mayıs tarihleri arasında nefes kesen masa tenisi heyecanına ev sahipliği yaptı. Halk Turnuvası ve Liseler Arası Bireysel Turnuva'da ilk üçe girmeyi başaran altı spor sever para yüklü Forum Erzurum Kart'ın sahibi oldu.

Ziyaretçilerine benzersiz bir alışveriş deneyimi sunan Forum Erzurum, bu kez de masa tenisinde iddialı olan ziyaretçilerine özel 4 günlük bir turnuva düzenledi. Erzurum Gençlik Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil ve Erzurum Masa Tenisi Temsilcisi İlhami Yavilioğlu gibi pek çok ismin ziyaret ettiği turnuvada nefes kesen heyecanlı anlar yaşandı.

2-3 Mayıs tarihlerinde gerçekleşen Halk Turnuvası'nın birincisi Arda Şen olurken, ikinci Ramazan Özkan, üçüncü ise Mahmut Ateş oldu. 4-5 Mayıs'taki Liseler Arası Bireysel Turnuva'da ise sırasıyla Muhammed İlker, Recep Karaca ve Adem Kayaalp ilk üçe girmeyi başaran isimler oldu.

Ödül töreni 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda düzenlenecek
Turnuva kapsamında birinciler 750 TL, ikinciler 500 TL ve üçüncüler ise 250 TL para yüklü Forum Erzurum Kartları'nın sahibi oldu. Ödül töreni ise 19 Mayıs Pazar günü saat 14:00'te gerçekleştirilecek.