13.12.2018

Forum Erzurum ailesi 12 Aralık'ı hep beraber kutladı!

Şehrin ve bölgenin ilk alışveriş merkezi olan Forum Erzurum'da 12 Aralık Mağazacılar Günü kutlandı. Alışveriş merkezi yönetiminin tüm mağazaları tek tek ziyaret ettiği kutlamalar kapsamında, Forum Erzurum ailesinin her bir üyesine güne özel hediyeler de sunuldu.

Erzurum ve çevre illerin buluşma noktası Forum Erzurum'da bu kez ziyaretçilere sunulan kaliteli ve keyifli alışveriş deneyiminin mimarları olan mağazacılar için özel bir kutlama gerçekleştirildi. Sektörde Mağazacılar Günü olarak anılan 12 Aralık 2018 Çarşamba günü, Forum Erzurum Alışveriş Merkezi Müdürü Caner Sabaner ve ekibi tüm mağazaları tek tek ziyaret etti. Alışveriş merkezi misafirlerine her zaman en kaliteli deneyimi sunmak üzere çalışan Forum Erzurum ailesinin üyeleriyle keyifli bir sohbet ortamının da yakalandığı özel günde, yönetimin hazırladığı hediyeler sahiplerine sunuldu.