07.11.2018

Forum Çamlık'tan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk için özel anma

Denizli'nin en çok ilgi gören alışveriş merkezi Forum Çamlık, bu yıl 10 Kasım'da Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü çok özel bir programla anıyor. Türk Eğitim Derneği Denizli Koleji'nin üçüncü sınıflar korosu, 10 Kasım günü saat 11.30'da Atatürk'ün sevdiği şarkıları Forum Çamlık ziyaretçileriyle beraber seslendirecek.

Denizlilerin buluşma noktası Forum Çamlık, bu yıl 10 Kasım için özel bir etkinlik organize etti. Türk Eğitim Derneği Denizli Koleji'yle işbirliği kapsamında düzenlenecek anma töreninde, kırk öğrenciden oluşan üçüncü sınıflar korosu Atatürk'ün sevdiği şarkıları seslendirecek.

Denizli Rotary Kulübü işbirliği kapsamında 29 Ekim'de Forum Çamlık'ta açılan ve Cengiz Akhisar imzalı fotoğrafları ziyaretçilerle buluşturan “Cumhuriyet ve Atatürk” isimli sergi de 11 Kasım 2018'e dek ziyarete açık olacak.
10 Kasım 2018 Cumartesi günü saat 11.30'da başlayacak koro dinletisine katılmak, Atatürk'ün sevdiği şarkıları dinlemek ve kırk kişilik koroya eşlik etmek steyen herkes, Forum Çamlık'a davetli!