14.03.2019

Forum Çamlık'tan Kızılay'a anlamlı destek

Denizli'nin en çok ilgi gören alışveriş merkezi Forum Çamlık, 16-17 Mart Cumartesi ve Pazar günleri anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Denizli Vosvos Kulübü işbirliğiyle gerçekleştirilecek etkinlikte Kızılay'a yapılacak kan bağışları konusunda farkındalık yaratmayı hedefleyen Forum Çamlık, herkesi kan bağışlayarak hayat kurtarmaya davet ediyor.

Denizlilerin buluşma noktası Forum Çamlık, 16 – 17 Mart 2019 Cumartesi ve Pazar günleri, Kızılay'ın kan alma tırına ev sahipliği yapacak. Kan bağışları konusunda dikkat çekmek üzere Denizli Vosvos Kulübü işbirliğiyle gerçekleştirilecek etkinlikte ziyaretçiler herkesin sevgilisi rengarenk klasik Vosvoslarla fotoğraf çektirme imkanı yakalayacak.

Forum Çamlık herkesi “Vosvos aşkına haydi kan bağışına” sloganıyla gerçekleştirilecek etkinliğe ve etkinlik kapsamında Kızılay'a kan bağışlayarak hayat kurtarmaya davet ediyor!

http://www.forumcamlik.com https://www.facebook.com/forumcamlik