08.03.2018

Forum Çamlık'tan dolu dolu Kadınlar Günü programı

Denizli'nin en çok ilgi gören alışveriş merkezi Forum Çamlık, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için hazırladığı söyleşi ve sergi etkinlikleriyle göz dolduruyor.

Forum Çamlık, Dünya Kadınlar Günü'nü 8 Mart 2018 Perşembe günü gerçekleştireceği etkinliklerle kutluyor. 8 Mart günü saat 17.30'da gerçekleştirilecek “Kadına Değer” söyleşisi kapsamında kadınların merak ettiği konuları samimi bir sohbet ortamında ele alacak olan Forum Çamlık, ziyaretçilerine sağlıklı yaşam, güzellik, estetik ve makyaj konularında yerel ve ulusal uzman konuklarla buluşma imkanı sunacak.

Uzman diyetisyen Merve Sarıkaya Erdemir, Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Kenan Akbaş ve makyaj sanatçısı Erdal Bektaş'ın katılımıyla, stil danışmanı Nilüfer Bayrak'ın moderatörlüğünde gerçekleştirilecek olan “Kadına Değer” söyleşisi için herkes Forum Çamlık'a davetli.

“Kadın” sergisi Forum Çamlık'ta!
Forum Çamlık, Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında ayrıca 8 - 11 Mart 2018 tarihleri arasında sanatçı Melahat Özcan Şener'in 30 eserinin yer aldığı “Kadın” sergisine de ev sahipliği yapacak.