07.06.2018

Forum Çamlık'tan çok özel karne hediyeleri: Robotik Kodlama etkinliği ve Slot Car heyecanı!

Denizli'nin en çok ilgi gören alışveriş merkezi Forum Çamlık, bu yıl 8-9-10 Haziran tarihlerinde Babalar Günü'ne özel gerçekleştireceği heyecanlı Slot Car yarışının yanı sıra çocuklar için tasarlanan Robotik Kodlama etkinliğiyle de karne sevincine ortak oluyor.

Tam on yıldır her gün Denizlilileri buluşturan Forum Çamlık, 8-9-10 Haziran 2018 günlerinde hem karne sevincini kutlamak isteyenler hem de Babalar Günü'nde ailecek keyifli vakit geçirmek isteyenler için birbirinden eğlenceli etkinlikler kurguladı.

Babalar Günü şerefine Slot Car heyecanını ziyaretçileriyle buluşturacak olan Forum Çamlık, kurulacak özel yarış alanında aynı anda dört kişinin pedal çevirerek diğer takımlarla yarışacağı ve sürpriz hediyelere sahip olacağı keyifli anlara sahne olacak. Sürpriz hediyeler kazanma fırsatı sunan Slot Car yarışı, coşkulu babalarını ve çocuklarını bekliyor.

Forum Çamlık'ın Robotik Kodlama etkinliği ise öğrenmenin en eğlenceli halini 4-16 yaş arası çocuklarla buluşturacak. Forum Çamlık'a kurulacak özel stüdyoda kodlama ve robotik kavramlarının anlamlarıyla eğitim hayatındaki yerine ve önemine dair bilgiler aktarılacak. Katılımcı minikler, otonom makinaların yani robotların girdi ve çıktıları nasıl işlediklerini görerek, denetim araçları yardımıyla bu robotları kontrol edebilecek. 4-16 yaş arası her yaştan çocuğa özel farklı eğitim materyalleri kullanılarak gerçekleştirilecek özel etkinlik, öğrenmenin en eğlenceli yolunu Forum Çamlık ziyaretçileriyle buluşturacak.