06.05.2019

Forum Çamlık'tan çocukların geleceğine destek

Açılışından bu yana yürüttüğü sosyal sorumluluk projeleriyle toplumsal konulara duyarlılığını her zaman gösteren Forum Çamlık, bu kez de hayal kuran çocuklarla daha iyi bir gelecek inşası için kitap bağışı kampanyasına imza atıyor. Final Okulları ve Ulusal Kelebek Projesi işbirliğinde gerçekleştirilen proje kapsamında Honaz Akbaş İlkokulu'na kocaman bir kütüphane kurulacak. Çocukların hayal dünyasını zenginleştirmek isteyen herkes, 8-14 Mayıs tarihleri arasında Forum Çamlık'a kitap bağışında bulunabilir.

Alışveriş ve eğlencenin merkezi olmasının yanı sıra topluma katma değer sağlayan projeler için de elini taşın altına koyan Forum Çamlık, 8-14 Mayıs tarihleri arasında Final Okulları ve Ulusal Kelebek Projesi'nin kurucusu Kariyer Koçu Yelda Yolay Kazanoğlu ile işbirliği yaparak kitap bağışı projesini gerçekleştiriyor.

Ulusal Kelebek Projesi kapsamındaki ilk bağışlar 8 Mayıs Çarşamba günü saat 18:00'da Forum Çamlık 1. Katta bulunan bağış bölümünde kabul edilecek. 14 Mayıs Salı gününe kadar toplanan kitaplarla Honaz Akbaş İlkokulu'na kütüphane kurulacak.

Forum Çamlık, daha iyi bir gelecek için hayal kuran çocuklara destek vermek isteyen herkesi kitap bağışına bekliyor.