11.05.2018

Forum Çamlık'tan Anneler Günü için anlamlı sergi

Tam on yıldır her gün Denizlilileri buluşturan Forum Çamlık, bu yıl Anneler Günü için çok özel bir sergiye ev sahipliği yapıyor. İbrahim Güler'in objektifinden “Annem ve Ben” sergisini ziyaretçilerle buluşturan Forum Çamlık, herkesi sergilenen fotoğrafların şehit çocuklarının ve gazilerin yararına olacağı bu anlamlı sergiye çağırıyor. Açılışı 11 Mayıs Cuma günü gerçekleştirilecek Annem ve Ben sergisine, projenin bir parçası olmak isteyen herkes davetli!

Denizli'nin en çok ilgi gören ve kalbi şehrin merkezinde atan alışveriş merkezi Forum Çamlık, onuncu yılı şerefine gerçekleştirdiği özel projelere bir yenisini ekliyor. Forum Çamlık'ın ev sahipliği yaptığı, Anneler Günü temasıyla İbrahim Güler'in fotoğrafladığı anne-çocukların sevgi dolu karelerinden oluşan Annem ve Ben sergisinin açılışı, 11 Mayıs 2018 Cuma günü saat 18.00'de gerçekleştirilecek.

Fotoğrafları çekilen annelerin bu unutulmaz karelere sahip olabilmek için şehit yakınlarına ve gazilere bağışta bulunacağı özel projenin sergisini yakından görmek isteyen herkes, Annem ve Ben sergisinin açılışı için Forum Çamlık'a davetli!

Forum Çamlık anneleriyle özel hatıralarına bir yenisini eklemek isteyen herkesi sürpriz hediyeli “Annemle Selfie” etkinliğine bekliyor.

7-13 Mayıs 2018 tarihleri arasında Forum Çamlık'ta gerçekleştirilecek Annemle Selfie etkinliği, sosyal medya hesabında fotoğrafını #forumcamliktaannemveben etiketiyle paylaşanlara sürpriz bir hediye sunuyor! Etkinlik günlerinde saat 16:00 – 20:00 saatleri arasında Forum Çamlık'taki özel alana uğrayanlar, hesaplarında paylaştıkları fotoğraflarının baskısına sahip olacak.