01.10.2018

Forum Çamlık'ta okula dönüş dönemi coşkuyla karşılandı

Denizli'nin en çok ilgi gören alışveriş merkezi Forum Çamlık, 24-30 Eylül tarihleri arasında yüzlerce minik misafirini ücretsiz gerçekleştirilen sanat atölyelerinde ağırladı. Okula dönüş dönemine özel kurgulanan atölyelerin yanı sıra 125 TL ve üzeri alışveriş yapan Forum Çamlık misafirleri de gerçekleştirilen kampanya kapsamında binlerce hediye kazandı.

Denizlilerin buluşma noktası Forum Çamlık, 24-30 Eylül 2018 tarihleri arasında her gün saat 13.00'ten 18.00'e dek Forum Çamlık'ı ziyaret eden minik misafirlerini ücretsiz gerçekleştirdiği sanat atölyelerinde ağırladı. Okula dönüş dönemine özel düzenlenen atölyelerde ham bez çanta ve kalemlik boyama, kalem süsleme, kitap ayracı yapımı ve meyve defter yapımı gibi çalışmaların yanı sıra eşleştirme hafıza oyununa da katılan çocuklar, kırtasiye ihtiyaçlarını elleriyle hazırladı ve atölye sonunda özel sertifikalarını teslim aldı.

Forum Çamlık'ın okula dönüş dönemine özel gerçekleştirdiği ve yoğun ilgi gören kampanyası ise 125 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerin yüzünü güldürdü. Sinema biletinden hediye çeklerine okul çantasından boya setlerine binlerce hediye dağıtan Forum Çamlık, okula dönüş dönemini coşkuyla karşıladı.