30.04.2019

Forum Çamlık'ta minikler Onur Erol şarkılarıyla eğlendi

Denizli'nin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Çamlık, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında çocukların çok sevdiği sanatçı Onur Erol'u ağırladı. Minik misafirlerin yoğun ilgisini toplayan ücretsiz etkinlikte, büyük küçük herkes şarkılara eşlik etti ve interaktif oyunlarla unutulmaz anlar yaşadı.

Denizli ve çevre illerin çekim merkezi Forum Çamlık, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında uzun yıllar çocuklarla müzik alanında çalışan ve Karamela Sepeti Şarkıları'nın hem söz yazarı hem de bestecisi olan Onur Erol'un muhteşem performansına en sahipliği yaptı. 27 Nisan 2019 Cumartesi günü minik dinleyicilerine unutulmaz anlar yaşatan Erol'un konserinde çocuklar hep beraber şarkılar söyledi ve interaktif oyunlarla sosyalleşme imkânı yakaladı.

Onur Erol hakkında:
Müzik eğitimcisi Onur Erol'un hikayesi Almanya'da yaşayan kuzeninin kendisinden Türkçe çocuk Şarkıları CD'si istemesiyle başlıyor. Uzun yıllardır çocuklarla müzik alanında çalışan sanatçı, bu alandaki eksikliği fark ederek Karamela Sepeti Şarkıları‘na adını veren, sözü ve müziği kendine ait olan şarkılardan oluşan ilk uygulamalı kitabını ve aynı isimdeki çocuk şarkıları albümü “Karamela Sepeti”ni 2005 yılında yayınlandı. Özellikle youtube kanalındaki şarkıları ve çocuklarla beraber oynadığı klipleriyle adından sıkça söz ettirdi. ''Zerzevatçı Teyze'', “Kendin Yap Kendin Çal” gibi çalışmalarıyla çocuklar arasında popüler olmaya başladı.