14.05.2019

Forum Çamlık'ta dolu dolu hafta sonu

Denizli'nin en çok ilgi gören alışveriş merkezi Forum Çamlık, 11-12 Mayıs Cumartesi ve Pazar günleri birbirinden keyifli etkinliklere ev sahipliği yaptı. Anneler Günü kutlamaları kapsamında 12 Mayıs'ta gerçekleştirilen keçe atölyesinin katılımcıları çok sevdikleri annelerine unutulmaz el işi bir hediye hazırlama imkanı yakaladı. Forum Çamlık ayrıca, Özel Artı Koleji öğrencilerinin kağıt katlama sergisini de ziyaretçileriyle buluşturdu. 65 tablonun yer aldığı bu ilginç etkinliğe, kağıttan yapılmış elbiselerin sergilendiği mini defile renk kattı.

Denizlililerin buluşma noktası Forum Çamlık'ta 11-12 Mayıs 2019 Cumartesi ve Pazar günleri, birbirinden keyifli etkinlikler gerçekleştirildi.

Anneler Günü'nde benzersiz el emeği hediye Forum Çamlık'ta
Bu yıl Anneler Günü'ne özel gerçekleştirilen ve Pamukkale Halk Eğitim Merkezi eğitmeni Güler Çelik eşliğinde düzenlenen keçe atölyesi, 12 Mayıs 2019 Pazar günü katılımcılarla buluştu. Keçeden kolye ve broş yapımını öğrenen Forum Çamlık ziyaretçileri, annelerine eşi benzeri olmayan el emeği bir hediye hazırlama imkanı yakaladı. Alışveriş merkezini ziyaret eden annelere hediye edilen güllere, canlı müzik de eşlik etti.

Kağıttan elbiseler dikkat çekti
Forum Çamlık, 11-12 Mayıs hafta sonunda Özel Artı Koleji öğrencilerinin eserlerinden oluşan bir sergiye ev sahipliği yaptı. Sergide, kağıt katlama sanatıyla hazırlanan 65 eser, Forum Çamlık ziyaretçilerinin beğenisine sunuldu. 11 Mayıs Cumartesi günü saat 13.00'te gerçekleştirilen sergi açılışında Özel Artı Koleji korosu da keyifli bir performansa imza attı. Serginin en ilgi çekici bölümü ise yine kağıt katlama sanatıyla yapılan altı kıyafetin, okulun öğrencileri tarafından gerçekleştirilen mini defileyle sergilenmesi oldu.