21.09.2018

Forum Çamlık'ta çocuklara özel sanat atölyeleri başlıyor

Denizli'nin en çok ilgi gören alışveriş merkezi Forum Çamlık, 24-30 Eylül tarihleri arasında minik misafirlerini ücretsiz gerçekleştirilecek sanat atölyelerinde ağırlayacak. Okula dönüş dönemine özel kurgulanan etkinlikte tüm çocuklar bez çantadan kitap ayracına, kalemlikten deftere kırtasiye ihtiyaçlarını elleriyle hazırlayacak, keyifli ve kaliteli zaman geçirme imkanı bulacak.

Denizlilerin buluşma noktası Forum Çamlık'ta okula dönüş dönemine özel gerçekleştirilecek sanat atölyesi çalışmaları başlıyor. 24-30 Eylül 2018 tarihleri arasında her gün saat 13.00'ten 18.00'e dek Forum Çamlık'ı ziyaret edecek minikler, atölyelere ücretsiz katılabilecek.

Atölyeler kapsamında ham bez çanta ve kalemlik boyama, kalem süsleme, kitap ayracı yapımı ve meyve defter yapımının yanı sıra eşleştirme hafıza oyununa katılma imkanı bulacak olan minikler hem kırtasiye ihtiyaçlarını elleriyle hazırlayacak hem de keyifli ve kaliteli zaman geçirecek.

Yaratıcılıklarını konuşturarak okula dönüş dönemine keyif katmak isteyen tüm çocuklar, Forum Çamlık'a davetli!