11.03.2019

Forum Çamlık'ın kadın ziyaretçileri 8 Mart'a özel atölyede buluştu

Denizli'nin en çok ilgi gören alışveriş merkezi Forum Çamlık, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel bir atölye çalışmasına ev sahipliği yaptı. 8 – 10 Mart tarihleri arasında Forum Çamlık'a kurulan özel alanda eğitmen Duygu Durmuş eşliğinde yalnızca kadınların katılımına açık gerçekleştirilen seramik kolye atölyesi yoğun katılımla gerçekleşti.

Denizlilerin buluşma noktası Forum Çamlık, bir arada üretmenin keyfine varmak isteyen kadın ziyaretçilerini Pamukkale Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel gerçekleştirilen atölye çalışmasında buluşturdu.

8,9 ve 10 Mart 2019 tarihlerinde gerçekleştirilen atölyelerde eğitmen Duygu Durmuş eşliğinde el emeği seramik kolye yapımı anlatıldı. Forum Çamlık ziyaretçisi kadınların ücretsiz katılımına açık etkinlikte yaratıcılığın emekle buluştuğu ve el işi ürünlere dönüştüğü keyifli çalışmalar yapıldı. Seramik hamuruna gönlünce şekil veren Forum Çamlık ziyaretçisi kadınlar, birbirinden güzel kolyeler üretti.

http://www.forumcamlik.com https://www.facebook.com/forumcamlik